https://github.com/tdlib/telegram-bot-api
با راه اندازی یک سرور محلی می توانید این محدودیت ها را کنار بزنید یا کمتر کنید. بطور مثال:
- ارسال فایل تا 2گیگ بایت
- دانلود بدون محدودیت
- امکان اتصال بات بدون ssl
- افزایش تعداد کانکشن تا 100000
- تغییر پورت اتصال
در این مقاله بصورت مختصر روش نصب در سیستم عامل لینوکس (centos) توضیح داده میشود اما برای دیگر سیستم عامل ها نیز روش تقریبا مشابه است.پیش نیازهای نصب سرور محلی تلگرام به شرح زیر است:
- OpenSSL
- Zlib
- کامپایلر سی ++
- Gperf
- Cmake
سه مورد اول معمولا بصورت پیشفرض روی اکثر سیستم عامل های لینوکسی نصب هستند. و برای نصب دو مورد اخر نیز (در صورت نیاز) بسادگی می توانید مطابق انتهای مقاله عمل کنید. مسلما پیشفرض ما این هست که شما یک سرور مجازی یا اختصاصی در خارج کشور تهیه کرده اید و حال میتوانید مراحل را انجام دهید.
1 نصب سرور محلی تلگرام روی centos : دستورات زیر را می توانید بصورت خط به خط اجرا کنید
sudo yum update -y
sudo yum install -y centos-release-scl-rh epel-release
sudo yum install -y devtoolset-9-gcc devtoolset-9-gcc-c++
sudo yum install -y gcc-c++ make git zlib-devel openssl-devel gperf cmake3
git clone --recursive https://github.com/tdlib/telegram-bot-api.git
cd telegram-bot-api
rm -rf build
mkdir build
cd build
CC=/opt/rh/devtoolset-9/root/usr/bin/gcc CXX=/opt/rh/devtoolset-9/root/usr/bin/g++ cmake3 -DCMAKE_BUILD_TYPE=Release -DCMAKE_INSTALL_PREFIX:PATH=.. ..
cmake3 --build . --target install
بهتر است حدود یک گیگابایت فضای خالی برای نصب داشته باشید و زمانی نزدیک به یکساعت برای کامپایل شدن در نظر بگیرید. اگر در حین نصب به خطای کامپایل یا عدم وجود cmake برخوردید پاراگراف انتهای مقاله را بررسی کنید. راهنمای دستورات نصب برای دیگر سرور ها نیز در لینک زیر قرار دارد:
https://tdlib.github.io/telegram-bot-api/build.html
- دسته: آموزش
مقدمه :
اگر فکر درآمد دلاری به سرتان زده باشد ممکن است سری به سایت پی پال زده باشید و متوجه شوید بصورت رایگان می توانید اکانت پی پال بیزینس بسازید. به کمک این اکانت می توانید از مشتریان خارجی پول دریافت کنید. همچنین اگر وب سایت داشته باشید می توانید به درگاه پی پال متصل کنید و مشتریان شما از سایت، انلاین خرید کنند. پی پال از هر تراکنش شما درصدی را بعنوان کارمزد دریافت می کند. مدارکی که لازم است در هنگام ثبت نام در سایت ثبت کنید :
1- آدرس محل کسب و کار و شماره موبایل
2- کپی پاسپورت
3- ثبت حساب بانکی یا یک کارت اعتباری بمنظور تایید اکانت. (نیاز نیست کارت موجودی داشته باشد)
ناگفته نماند پی پال بیزینس، چند پلن دارد و در صورت پرداخت آبونمان ماهانه می توانید از خدمات ویژه هم استفاده کنید.
و اما ماجرای این مقاله :
1) از انجا که ایران جزو کشورهای مجاز به استفاده از خدمات پی پال نیست در ایران تعدادی شرکت خصوصی و سایت مدعی ایجاد حساب پی پال هستند. با کمی جستجو به سایت اول پرداخت رسیدم که البته پیش تر از خدمات پرداختش استفاده کرده بودم. لذا با پیشفرض ذهنی که شرکتی مطمئن است سفارشم رو (اواخر مرداد امسال) ثبت کردم. شاید بپرسید چرا شخصا اینکار رو انجام ندادم؟ مشخص است چون موبایل خارج از کشور نداشتم و فکر میکردم این شرکت ها خودشان شماره ای قابل دسترس ثبت می کنند. حدود مبلغ 3 میلیون تومان پرداخت کردم.از من کپی پاسپورتم خواسته شد. ابتدا کمی تعجب کردم که چطور به نام خود من قرار است حساب پی پال ساخته شود؟ اما تصور کردم حتما این شرکت اطلاعاتی دارد که من ندارم. بماند که فامیلم را هم در ثبت نام سایت اشتباه زده بودند و دارای غلط املایی بود!
2) سپس از من خواسته شد یک سرور مجازی در امارات اجاره کنم (حدود ماهی 500 هزارتومان) زیرا اول پرداخت با آدرس دوبی قرار بود حساب را بسازد. اینکار رو انجام داده و اطلاعات اتصال به سرور مجازی بهمراه یک اکانت جیمیل رو در اختیار اول پرداخت قرار دادم. بعد از چند روز در تیکت به من اطلاع داده شد که اکانت ساخته شده و می توانم استفاده کنم
3) به سرور مجازی متصل شدم و اکانت در وضعیت لاگین بود. توصیه شده بود تایید 2 مرحله ای گوگل را نیز فعال کنم تا در هر لاگین نیاز نباشد کدی به موبایل پیامک شود. اینجا نیز تعجب کردم چراکه انتظار داشتم اکانت پی پال با یک شماره موبایل معتبر ساخته شده باشد. جالب اینکه در مستندات ارائه شده به من بعد از تکمیل سفارش و نه قبل آن نوشته شده بود که ما این اکانت رو با موبایل یک بار مصرف ساخته ایم و اگر پی پال ایمیل زد "نیاز است تماس تلفنی بگیرد" آن هارا به بهانه مسافرت یا عدم امکان پاسخگویی به موبایل دست به سر کنید!
4) ورود 2 مرحله ای توسط گوگل را فعال کردم اما در اولین لاگین، سایت پی پال از من خواست کد پیامک شده را وارد کنم. به اول پرداخت تیکت زدم ، به من گفته شد چندروز صبر کنید مشکل خود به خود حل میشود. بعد از یک هفته مشکل برقرار بود! مجدد تیکت زدم که اینبار (7 شهریور) فردی بنام علی جلالیان از شرکت اول پرداخت با لحنی طلبکارانه تماس گرفت که اگر این اکانت رو نمی خواهید خیلی ها در صف هستند و مشکلی در پس دادن پول نداریم. من هم باور کردم و گفتم ایرادی نداره یک هفته دیگر هم صبر می کنم اما مشکل حل نشد!
5) تقریبا یکماه از ثبت سفارش گذشته بود و بخش کدنویسی سایتم که مسلما لنگ این حساب بود جلو نمیرفت (بدلیل عدم امکان ایجاد سندباکس). لذا در ادامه همان تیکت درخواست عودت مبلغ پول را دادم. ابتدا بهانه کردند که چون اکانت با ایمیل شما ثبت شده باید جیمیل خود را به ما بدهید. احتمالا فکر میکردند این عامل می تواند من را منصرف کند غافل ازینکه جیمیل را برای اینکار ساخته بودم و استفاده دیگری برایم نداشت! که بعد از چند تماس تلفنی و پیگیری و دست به سرشدن های متمادی، ظاهرا با عودت مبلغ موافقت شد (21 شهریور). یکماه گذشت اما خبری نشد. اینجا بود که فهمیدم چه کلاهی سرم رفته. چون از این روش برای ایجاد حساب ناامید شده بودم از روش دیگری حساب را ساخته و کار سایتم رو تمام کردم.
6) یکماه از این قضایا گذشته بود که در کمال تعجب مشاهده کردم بجای برگشت پول، اول پرداخت تیکت را پاسخ داده که مشکل ورود حل شده!(26 مهر) در واقع خود پی پال نیاز به لاگین با پیامک رو برداشته بود. (این موضوع را از طریق اکانت خودم متوجه شده بودم). پاسخ دادم : زحمت کشدید بعد از دوماه و من خودم اکانت دیگری ساختم و قرار بر برگشت پول بود. جواب اول پرداخت جالب بود : در حال حاضر مشکلی در اکانت وجود ندارد
خلاصه کنم : علارغم ابراز کتبی عدم رضایتم و اینکه این مبلغ مصداق پول شبهه دار و حرام است توجهی از سمت اول پرداخت نشد. شاید متن کمی طولانی شده باشد اما خواستم جزئیات را بیان کنم تا متوجه شوید پشت این وعده های فریبنده در سایت هایی ازین نظیر و پیج های اینستا گرامی شان چه واقعیتی نهفته است. تصویر تیکت را نیز پیوست کردم تا بتوانید در صورت تمایل ریز گفتگو را مشاهده کنید :
تیکت مرتبط با ساخت حساب پی پال بیزینس توسط اول پرداخت وقبول عودت وجه و عدم انجام آن
شرکت اول پرداخت در واقع برای ایجاد یک اکانت رایگان بلااستفاده که قابلیت لاگین نداشت 3 میلیون تومان دریافت کرده و یکماه هم وقتم را تلف کرده بود. تازه این اول کار است و تصور کنید اگر مشکلی در اینده برای اکانت شما پیش بیاید انوقت با اکانتی که به یک موبایل نامعتبر وصل است تقریبا باید با درآمد خود خداحافظی کنید. این مقاله نوشته شد به امید اینکه روزی مسئولین این سایت آن را مطالعه کنند و بلکه وجدان خواب رفته شان بیدار شود! همچنین افرادی که مثل من تصمیم به افتتاح پی پال بیزینس دارند متضرر نشوند.
یاحق.
- دسته: بلاگ
شاید بپرسید چرا بی کلام؟ و شاید هم نپرسید!
تجربه من چه در امر برنامه نویسی و طراحی و چه کارهای مشابه می گوید اگر هنگام کار موزیک باکلام پخش شود تمرکز پایین می آید اما اگر موزیک بی کلام باشد و ملایم، می تواند احساس بهتری به شنونده القا کند. تصور کنید مشغول رنگ آمیزی دیوار اتاق تان هستید یا پر کردن دندان بیمار و یا حتی در یک کافی شاپ مشغول صحبت. موزیک بی کلام اینجا می تواند تجربه ای زیباتر به شما بدهد اگر حساب شده انتخاب شده باشد.
2 سال پیش تصمیم گرفتم از آرشیو موزیک های بی کلامی که دارم بهترین هارو انتخاب و در سایت سولند قرار بدم. به مرور و افزایش بازدید سایت ترافیک مصرفی براحتی ماهانه چند ترابایت شد و ناچار شدم مبلغی نیز برای نگهداری سرویس دریافت کنم. با این حال استقبال خوب است و معمولا نظرات مثبت از مشتریان دریافت می کنم. لذا این سایت به کار خود ادامه می دهد و سعی می کنم هر ازگاهی با دقت، فایلی به سایت اضافه کنم. دلیل اینکه فایل های سایت را زیاد نمی کنم نیز همین است چون ترجیح میدهم برای کسانی که فرصت کافی نداند گلچین کنند این سایت کاربردی تر باشد. دسته های اصلی موزیک ها بصورت زیر است :
- انتخاب نگارنده / پیانو / گیتار / آکاردئون / تار و سه تار / سازدهنی
- کلاسیک / موسیقی فیلم / نوستالژی / بازی / ریمیکس
- مدیتیشن / طبیعت / کهکشان
- و ...
لازم به ذکر است کانال تلگرام سولند که برای مشتریان است نیز بصورت مستمر بروزرسانی می شود و معمولا از سایت بروزتر است. امیدوارم اگر سری به سولند زدید با قطعه ای که دوست داشتید و مدت هاست آن را نشنیده اید مواجه شوید. حال خوب شما را آرزومندم
بهترین موزیک های بیکلام دنیا را همین امروز گوش دهید - https://soland.ir
- دسته: سرگرمی
اکنون 3 دسته از خطاهای رایج را معرفی می کنیم:
- دسته: آموزش
همه می دانیم که اگر وب سایت ما سریع تر باز شود هم از نظر گوگل و هم کاربران، امتیاز محسوب می گردد. لذا در این مقاله تصمیم دارم 11 راهکار موثر را معرفی کنم که خود نیز استفاده می کنم و نیاز به تنظیمات پیچیده هم ندارد. با بکار گیری همه یا بخشی ازین روش ها تاثیر چشم گیری در رتبه سایت خود در ابزارهای آنلاین بالا مشاهده خواهید کرد.
"خوب" یک واژه نسبی است اما با کمی دقت متوجه می شوید در هاستینگ های معتبر، اصلاحاتی مانند "هاست ویژه" مشاهده می شود. یعنی تعداد سایت های کمتر روی یک سرور. پس منابع بیشتری به سایت شما می رسد. اگر هاست ارزان خریداری کنید در اولین باز شدنِ کند سایت متوجه دلیل ارزان بودنش می شوید!
گزینه بهتر از هاست ویژه، سرور مجازی است که منابع سرور را برای شما گارانتی می کند (هارد، پردازنده، رم و پهنای باند) قیمت هم نسبت به سرور اختصاصی مناسب تر است. اما باید مقداری تجربه مدیریت سرور داشته باشید.
پس اگر سرعت خوب می خواهید، در قدم اول سرور خوب انتخاب کنید.
در چند سال اخیر قالب های زیبا بیشتر شده اما اکثر آن ها از فریمورک جانبی استفاده می کنند و این سیستم مدیریت محتوای جوملا را سنگین تر می کند. زیرا برای لود قالب باید ابتدا فایل های فریمورک لود شود. سعی کنید از قالب هایی استفاده کنید که فریمورک ندارند و یا اگر دارند سبک باشد. یک نمونه از فریمورک های سبک، EF4 Framework می باشد. این نتیجه گیری ما در عمل و استفاده از قالب های این سایت بصورت آنلاین است.
- دسته: آموزش
زمانیکه در مورد یک نرم افزار یا محصول جدید، اطلاع کافی نداریم و پای انتخاب هم در میان است، ناچار هستیم از موتورهای جستجو کمک بگیریم اما شاید برای ما ایرانی ها مشکل بیشتر باشد. چرا؟
اگر مقایسه بین 2 محصول را در اینترنت به انگلیسی جستجو کنید معمولا با جدول مقایسه مواجه می شوید و یا لااقل صفحه ای می یابید که نقاط قوت و ضعف هر محصول مشخص شده اما اگر جستجو را فارسی انجام دهید؟ در 99% مواقع با جملات کلیشه ای مانند "طرف این محصول نرو" یا "اون خوبه ولی اینم خوبه" مواجه می شوید!!!
به عقیده بنده یک دلیل این اظهارنظرهای غیرکارشناسی عدم دانش کافی کاربر می باشد و اینکه علارقم دانش پایین، فرد حاضر به جستجو و کسب اطلاعات بیشتر هم نیست! (تعریف جدید تنبلی!)
البته شاید با خود بگویید مشکلی نیست انگلیسی جستجو می کنم اما همیشه این روش کارساز نیست. زیرا ممکن است لازم باشد یک محصول یا نرم افزار را در ایران از ابعاد و نقطه نظرات دیگری نیز بررسی کرد که نتیجه و انتخاب را 180 درجه تغییر دهد. مثلا (در سایت انگلیسی) نوشته شده فلان محصول بهتر است زیرا امکان خرید آنلاین از آمازون را دارد اما ما می دانیم در ایران (لااقل فعلا) این امکان وجود ندارد و در نتیجه این ویژگی برای ما مزیت محسوب نمی شود!
لذا بر آن شدیم تا باتوجه به موضوع این مقاله، چند فروشگاه ساز یا اصطلاحا سبدخرید رایگان و معروف را باهم مقایسه کنیم زیرا این مسئله ممکن است سوال افراد زیادی باشد که قصد دارند کسب و کار اینترنتی راه بیاندازند اما در مواجهه با اسامی متنوع، فقط گیج شده اند و در تصمیم گیری تردید دارند.
ابتدا توضیح مختصری در مورد هر فروشگاه ساز ارائه می کنیم، سپس جدولی از ویژگی ها ارائه می دهیم و نهایتا نتیجه گیری می کنیم. در نظر داشته باشید ما قصد نداریم یک فروشگاه ساز را تبلیغ کنیم! و تنها می خواهیم اطلاعاتی که لازم است ارائه دهیم تا کاربر با چشم بازتری انتخاب کند و در زمان نیز صرفه جویی شده باشد. پس انتخاب نهایی بازهم با خود شماست.
الف ) فروشگاه سازهای (php) زیر برای بررسی انتخاب شده اند:
1ووکامرس (woocommerce)
سیستم مدیریت محتوای وردپرس دارای بیشترین کاربر در سراسر دنیاست و مسلما فروشگاه ساز آن نیز پرکاربرترین خواهد بود. طبق آمار تقریبا 500 هزار فروشگاه با این افزونه وردپرس، روی اینترنت مشغول به کار هستند. از آنجایی که " ووکامرس" روی وردپرس نصب می شود، سایت نسبتا سنگین خواهد بود (برای یک هاست معمولی و اشتراکی)
2مجنتو (Magento)
مجنتو (ماجنتو) دارای 2 نسخه رایگان (Community) و تجاری (Enterprise) می باشد که نسخه تجاری پشتیبانی بیشتری می شود. بخشی از سهام این شرکت متعلق به eBay می باشد. در چند سال اخیر دارای رشد خوبی بوده و حدود 200 هزار فروشگاه را تحت پوشش دارد. اگر این فروشگاه ساز را نصب کنید در برخورد اول، حرفه ای بودن پنل مدیریت را کاملا حس خواهید کرد. این فروشگاه ساز امکانات کامل تری نسبت به 4 مورد دیگر در اختیار شما قرار می دهد.
3پرستاشاپ (prestashop)
یکی از فروشگاه سازهایی که در ایران نیز بسیار مورد اقبال است. قالب های زیبا و افزونه های متنوع. طبق ادعای این فروشگاه ساز در سایت رسمی خودش، تا امروز حدود 250 هزار فروشگاه آنلاین ازین نرم افزار تحت وب استفاده می کنند.
4اپن کارت (opencart)
اپن کارت سهمی حدود 3% فروشگاه های اینترنتی را به خود اختصاصی داده است. پنل مدیریت زیبایی دارد و در ایران نیز مورد استفاده است اما کمتر از 3 مورد بالاتر. قالب های این فروشگاه ساز نیز زیبا می باشند
5ویرچومارت (virtuemart)
پردانلودترین افزونه فروشگاه ساز جوملا، ویرچومارت است. هم قدیمی است و هم بطور مستمر بروز شده است. قالب های بسیار زیادی برایش نوشته شده است که بیشتر آن ها جذاب و آژاکس هستند. ما در راستچین نمونه ای از قالب این فروشگاه ساز جوملا را منتشر کرده ایم. ماژول هایی مانند محصولات جدید، محصولات یک گروه خاص، تغییر نرخ ارز خرید و ... برای آن نوشته شده است. پنل مدیریت آن مانند محیط جلوی سایت (front-end) جذاب نیست! از آنجا که ویرچومارت تحت سیستم مدیریت محتوای جوملا کار می کند، در واقع امکانات جوملا نیز بخشی از امکانات این فروشگاه ساز به حساب می آید مانند جستجو، عضویت کاربران و ....
- دسته: آموزش