راه های تماس :
1 ابتدا با شناسه کاربری خود وارد سایت شوید
2 روی کلید سبز رنگ بالای سایت کلیک کنید
3منوی ارسال پست جدیدرا کلیک کنید .
  • ساعات مجاز برای تماس : 10 تا 16
  • روزهای کاری : شنبه تا 4شنبه
  • ایمیل : data(@)rastchin.com
 
اگر مشکل شما همچنان برقرار است یا سوالات دیگری دارید می توانید با تلگرام ما در ارتباط باشید
 

رفع خطای عدم نصب افزونه در جوملا

4.3636363636364
1 1 1 1 1
رتبه 4.36 (11 رای)
باتوجه به اینکه کاربران سایت در مورد خطاهای نصب افزونه یا بروزرسانی جوملا سوالات زیاد کرده اند تصمیم گرفتیم به تعدادی از آن ها و راهکارها اشاره کنیم. اما قبل از بررسی لازم است مجدد تاکید کنیم سعی کنید حتی المقدور برای پنل، از زبان انگلیسی استفاده کنید. یک دلیل مهم ریشه یابی همین خطاها می باشد. زمانی که زبان پارسی دارید معمولا خطا نیز به همین زبان نمایش داده می شود که این ترجمه ها سلیقه ای و غالبا نامفهموم است. بطور مثال در مورد آخرین خطای لیست شده در این مقاله واژه نادرست "نسبی" استفاده شده و ما نیز ناچار به تکرار آن هستیم (به دلیل ایندکس شدن سوال کاربران در گوگل) در حالیکه عبارت صحیح "نصبی" میباشد.

اکنون 3 دسته از خطاهای رایج را معرفی می کنیم:

Could not open archive part file ... Check that file exists, is readable by the web server and is not in a directory made out of read by chroot, open_basedir restrictions or any other restriction put in place by your host.

افزایش سرعت جوملا

4.4285714285714
1 1 1 1 1
رتبه 4.43 (7 رای)
 تقریبا 10 سال است که با سیستم مدیریت محتوای جوملا (از نگارش 1) کار می کنم و در این مدت شاهد متدهای مختلفی برای افزایش سرعت جوملا بوده ام. مسلما در گذشته ابزار آنلاین هوشمند مانند GTMetrix  به کاملی امروز نبود و افزونه های مرورگرها پررنگ تر بودند.
یکی از ابزارهای مورد علاقه من YSlow بود که روی فایرفاکس نصب می شد (در کنار فایرباگ) و سایت رو از باب سرعت لودینگ تحلیل می کرد. این ابزار هم اکنون در سایت gtmetrix مورد استفاده قرار می گیرد.

همه می دانیم که اگر وب سایت ما سریع تر باز شود هم از نظر گوگل و هم کاربران، امتیاز محسوب می گردد. لذا در این مقاله تصمیم دارم 11 راهکار موثر را معرفی کنم که خود نیز استفاده می کنم و نیاز به تنظیمات پیچیده هم ندارد. با بکار گیری همه یا بخشی ازین روش ها تاثیر چشم گیری در رتبه سایت خود در ابزارهای آنلاین بالا مشاهده خواهید کرد.
 
1انتخاب سرور خوب
"خوب" یک واژه نسبی است اما با کمی دقت متوجه می شوید در هاستینگ های معتبر، اصلاحاتی مانند "هاست ویژه" مشاهده می شود. یعنی تعداد سایت های کمتر روی یک سرور. پس منابع بیشتری به سایت شما می رسد. اگر هاست ارزان خریداری کنید در اولین باز شدنِ کند سایت متوجه دلیل ارزان بودنش می شوید!
گزینه بهتر از هاست ویژه، سرور مجازی است که منابع سرور را برای شما گارانتی می کند (هارد، پردازنده، رم و پهنای باند) قیمت هم نسبت به سرور اختصاصی مناسب تر است. اما باید مقداری تجربه مدیریت سرور داشته باشید.
پس اگر سرعت خوب می خواهید، در قدم اول سرور خوب انتخاب کنید.
 
2 انتخاب قالب خوب
در چند سال اخیر قالب های زیبا بیشتر شده اما اکثر آن ها از فریمورک جانبی استفاده می کنند و این سیستم مدیریت محتوای جوملا را سنگین تر می کند. زیرا برای لود قالب باید ابتدا فایل های فریمورک لود شود. سعی کنید از قالب هایی استفاده کنید که فریمورک ندارند و یا اگر دارند سبک باشد.  یک نمونه از فریمورک های سبک، EF4 Framework می باشد. این نتیجه گیری ما در عمل و استفاده از قالب های این سایت بصورت آنلاین است.

جدول مقایسه 5 فروشگاه ساز php رایگان

4.375
1 1 1 1 1
رتبه 4.38 (8 رای)

زمانیکه در مورد یک نرم افزار یا محصول جدید، اطلاع کافی نداریم و پای انتخاب هم در میان است، ناچار هستیم از موتورهای جستجو کمک بگیریم اما شاید برای ما ایرانی ها مشکل بیشتر باشد. چرا؟

اگر مقایسه بین 2 محصول را در اینترنت به انگلیسی جستجو کنید معمولا با جدول مقایسه مواجه می شوید و یا لااقل صفحه ای می یابید که نقاط قوت و ضعف هر محصول مشخص شده اما اگر جستجو را فارسی انجام دهید؟ در 99% مواقع با جملات کلیشه ای مانند "طرف این محصول نرو" یا "اون خوبه ولی اینم خوبه" مواجه می شوید!!!
 به عقیده بنده یک دلیل این اظهارنظرهای غیرکارشناسی عدم دانش کافی کاربر می باشد و اینکه علارقم دانش پایین، فرد حاضر به جستجو و کسب اطلاعات بیشتر هم نیست! (تعریف جدید تنبلی!)
البته شاید با خود بگویید مشکلی نیست انگلیسی جستجو می کنم اما همیشه این روش کارساز نیست. زیرا ممکن است لازم باشد یک محصول یا نرم افزار را در ایران از ابعاد و نقطه نظرات دیگری نیز بررسی کرد که نتیجه و انتخاب را 180 درجه تغییر دهد. مثلا (در سایت انگلیسی) نوشته شده فلان محصول بهتر است زیرا امکان خرید آنلاین از آمازون را دارد اما ما می دانیم در ایران (لااقل فعلا) این امکان وجود ندارد و در نتیجه این ویژگی برای ما مزیت محسوب نمی شود!

لذا بر آن شدیم تا باتوجه به موضوع این مقاله، چند فروشگاه ساز یا اصطلاحا سبدخرید رایگان و معروف را باهم مقایسه کنیم زیرا این مسئله ممکن است سوال افراد زیادی باشد که قصد دارند کسب و کار اینترنتی راه بیاندازند اما در مواجهه با اسامی متنوع، فقط گیج شده اند و در تصمیم گیری تردید دارند.

ابتدا توضیح مختصری در مورد هر فروشگاه ساز ارائه می کنیم، سپس جدولی از ویژگی ها ارائه می دهیم و  نهایتا نتیجه گیری می کنیم. در نظر داشته باشید ما قصد نداریم یک فروشگاه ساز را تبلیغ کنیم! و تنها می خواهیم اطلاعاتی که لازم است ارائه دهیم تا کاربر با چشم بازتری انتخاب کند و در زمان نیز صرفه جویی شده باشد. پس انتخاب نهایی بازهم با خود شماست.

 

الف ) فروشگاه سازهای (php) زیر برای بررسی انتخاب شده اند:


1ووکامرس (woocommerce)
سیستم مدیریت محتوای وردپرس دارای بیشترین کاربر در سراسر دنیاست و مسلما فروشگاه ساز آن نیز پرکاربرترین خواهد بود. طبق آمار تقریبا 500 هزار فروشگاه با این افزونه وردپرس، روی اینترنت مشغول به کار هستند. از آنجایی که " ووکامرس" روی وردپرس نصب می شود، سایت نسبتا سنگین خواهد بود (برای یک هاست معمولی و اشتراکی)

2مجنتو (Magento)
مجنتو (ماجنتو) دارای 2 نسخه رایگان (Community) و تجاری (Enterprise) می باشد که نسخه تجاری پشتیبانی بیشتری می شود. بخشی از سهام این شرکت متعلق به eBay می باشد. در چند سال اخیر دارای رشد خوبی بوده و حدود 200 هزار فروشگاه را تحت پوشش دارد. اگر این فروشگاه ساز را نصب کنید در برخورد اول، حرفه ای بودن پنل مدیریت را کاملا حس خواهید کرد. این فروشگاه ساز امکانات کامل تری نسبت به 4 مورد دیگر در اختیار شما قرار می دهد.

3پرستاشاپ (prestashop)
یکی از فروشگاه سازهایی که در ایران نیز بسیار مورد اقبال است. قالب های زیبا و افزونه های متنوع. طبق ادعای این فروشگاه ساز در سایت رسمی خودش، تا امروز حدود 250 هزار فروشگاه آنلاین ازین نرم افزار تحت وب استفاده می کنند.

4اپن کارت (opencart)
اپن کارت سهمی حدود 3% فروشگاه های اینترنتی را به خود اختصاصی داده است. پنل مدیریت زیبایی دارد و در ایران نیز مورد استفاده است اما کمتر از 3 مورد بالاتر. قالب های این فروشگاه ساز نیز زیبا می باشند

5ویرچومارت (virtuemart)
پردانلودترین افزونه فروشگاه ساز جوملا، ویرچومارت است. هم قدیمی است و هم بطور مستمر بروز شده است. قالب های بسیار زیادی برایش نوشته شده است که بیشتر آن ها جذاب و آژاکس هستند. ما در راستچین نمونه ای از قالب این فروشگاه ساز جوملا را منتشر کرده ایم. ماژول هایی مانند محصولات جدید، محصولات یک گروه خاص، تغییر نرخ ارز خرید و ... برای آن نوشته شده است. پنل مدیریت آن مانند محیط جلوی سایت (front-end) جذاب نیست! از آنجا که ویرچومارت تحت سیستم مدیریت محتوای جوملا کار می کند، در واقع امکانات جوملا نیز بخشی از امکانات این فروشگاه ساز به حساب می آید مانند جستجو، عضویت کاربران و ....

بالا