راه های تماس :
1 ابتدا با شناسه کاربری خود وارد سایت شوید
2 روی کلید سبز رنگ بالای سایت کلیک کنید
3منوی ارسال پست جدیدرا کلیک کنید .
  • ساعات مجاز برای تماس : 10 تا 16
  • روزهای کاری : شنبه تا 4شنبه
  • ایمیل : data(@)rastchin.com
 
اگر مشکل شما همچنان برقرار است یا سوالات دیگری دارید می توانید با تلگرام ما در ارتباط باشید
 

آموزش نصب سریع جوملا - نگارش 3

5
1 1 1 1 1
رتبه 5.00 (1 رای)

قدم اول برای نصب CMS ، نصب یک وب سرور مناسب است که ما WAMP را پیشنهاد می کنیم. آموزش نصب ومپ سرور پیشتر داده شده است.
همچنین در صورتی که بخواهید قالب / cms خود را مستقیما روی اینترنت آپلود کنید (که ما توصیه نمی کنیم) نیاز به چند مرحله بیشتر خواهید داشت که در بخش شماره 2 توضیح داده می شود.

 1 - نصب CMS روی کامپیوتر شخصی (WAMP SERVER)

  • پس از اینکه wamp را روی کامپیوتر خود نصب کردید لازم است ابتدا فایل های قالب یا cms خود را در پوشه www ومپ کپی و در صورتی که فشرده است، آن را به کمک نرم افزار winrar باز نمایید
  • مرورگر وب خود را باز کرده (مثلا فایرفاکس در ویدئوی زیر) و آدرس localhost را تایپ و enter  نمایید. فولدری که ایجاد کرده اید را پیدا و روی آن کلیک کنید
  • مراحل نصب بصورت تصاویر زیر خواهد بود. مقادیر را مطابق تصاویر وارد کنید :

     
  • در صفحه اول لازم است یک شناسه برای خود تعریف کنید تا بتوانید از طریق آن وارد پنل مدیریت سایت شوید.
  • در صفحه دوم اطلاعات پایگاه داده خود را وارد کنید. فیلد database name را می توانید به دلخواه پر کنید (زیرا زمانی که نصب را بصورت محلی و به کمک wamp انجام می دهید، پایگاه داده در صورتی که وجود نداشته باشد ساخته خواهد شد.) در نظر داشته باشید نام پایگاه داده تابع قوانینی است که معمولا در تعریف متغیر در زبان های برنامه نویسی رایج نیز باید رعایت کنید. مثلا فاصله و  خط تیره مجاز نمی باشد. (برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید)
  • در صفحه انتهایی نیز به شما هشدار داده می شود که فولدر installation باید حذف گردد که بدین منظور کلیدی تعبیه شده است. روی آن کلیک و در نهایت گزینه site را کلیک نمایید. قالب شما آماده استفاده است! برای ورود به پنل مدیریت نیز در صفحه اصلی سایت، در انتهای لینک، عبارت administrator را تایپ و مشخصاتی که در حین نصب انتخاب کرده بودید وارد کنید.

  مراحل بالا، در ویدئوی زیر نمایش داده شده است

 

2- نصب CMS روی هاست اینترنتی (Cpanel)

در صورتی که هاست لینوکس خریداری کرده اید و بخواهید سیستم مدیریت محتوای جوملا را مستقیما روی آن نصب کنید لازم است بدانید عملیات ایجاد خودکار پایگاه داده در مراحل نصب بصورت خودکار انجام نمی گردد و شما باید ابتدا یک پایگاه داده و یک کاربر پایگاه داده تعریف و این دو را بهم وصل نمایید. بدین منظور وارد محیط cpanel  هاست شوید :

 

 

گزینه "MySQL Databases" را انتخاب کنید.

 

باتوجه به مستطیل های مشخص شده در تصویر بالا، یک database و یک user ساخته، سپس این 2 را به هم add کنید.


توجه کنید :

  1. نام کاربری که انتخاب می کنید با username هاست شما ترکیب خواهد شد (همچنین نام پایگاه داده) و شما در مراحل نصب CMS نام کاربری کامل (ترکیب شده) را باید وارد نمایید. مثلا در این مثال نام کاربری test انتخاب شد اما نهایتا به mostafaa_test تبدیل شد.
  2. باتوجه به اینکه اکثر هاست ها فرمت rar را نمی شناسند باید قبل از آپلود کردن فایل نصب سریع قالب، آن را باز نموده، مجدد zip و سپس آپلود کنید
  3. از نام کاربری و رمزعبور و نام پایگاه داده ای که ساخته اید در مراحل نصب قالب (تصاویر اول این صفحه) استفاده کنید و نه root و نام پایگاه داده دلخواه.
  4. بقیه موارد مشابه حالت نصب محلی می باشد.
در صورتی که پنل مدیریت هاست شما directAdmin یا Plesk و ... می باشد، لازم است تا ساخت دستی پایگاه داده و کاربر پایگاه داده را در محیط های مربوطه انجام دهید. بدین منظور می توانید لینک های زیر را بررسی نمایید
بالا